3.4.14

GROOT NIEUWS!!

Ik wil graag iets met jullie delen. Iets waar ik al maanden over loop na te denken en waarvan ik nu heb besloten er iets mee te doen.

MINT gaat een studio/shop+ openen in Bussum!!

foto: Katja Volmerink | MINT. New friend in my office

Dat is in ieder geval de bedoeling, en daar ga ik de komende maanden dus heel hard verder aan werken.

Het concept heeft alles te maken met mijn vak als interieurontwerper en met wat ik leuk en mooi vind. Ik werk met verscheidene leveranciers samen voor mijn interieur projecten. Je kunt dan denken aan meubels, lampen, textiel etc welke ik mijn klanten adviseer voor hun interieur. Vaak koop ik deze producten voor mijn opdrachtgevers als onderdeel van mijn advies, zodat ik een totaal plaatje aflever. Klanten willen echter vaak toch even een product zien, vasthouden en voelen voor ze daadwerkelijk overgaan tot koop. Dat snap ik want dat zou ik zelf ook prettig vinden. Dat zette me dus aan het denken. Wat nu als ik mijn ontwerpstudio, die ik nu aan huis heb, combineer met een mooie shop+. Mijn opdrachtgevers (en anderen natuurlijk) kunnen zo alle producten waar ik graag mee werk, zien, voelen en meteen kopen.

De afgelopen maand ben ik al heel druk geweest met leveranciers benaderen, productlijsten samen te stellen, panden scouten etc. Hoe de studio/shop eruit gaat zien weet ik nog niet precies, maar ik heb al wel een heel sterk beeld in mijn hoofd, dat ik nu snel moet gaan uitwerken in een moodboard.
Verder is het vinden van de juiste ruimte helaas nog een hele lastige. Er is veel leegstand en niet voor niets. Ruimtes zijn (te) duur en/of liggen verkeerd. Een hele uitdaging dus om een goed pand te vinden.
Ook ben ik in gesprek over het rebranden (ja ik weet het, het logo is net nieuw, maar het moet anders, zeker met de studio erbij) van MINT. Dit met het oog op de studio/shop, het hele plaatje moet kloppen. Druk? Ja, maar ontzettend leuk, en spannend, dat ook, want gaat het allemaal lukken? Ja tuurlijk!!

De komende weken zal ik jullie meenemen in mijn aanloop naar het daadwerkelijk openen van mijn studio/shop, waar ik jullie tzt natuurlijk allemaal hoop te ontvangen, met bubbels!!

Stay tuned!
5 comments:

Susanne Pouw said...

Wat gaaf!!!!

Casa&co. said...

Wat ontzettend leuk en spannend nieuws! Succes!

Anneke said...

Wauw wat super leuk!
Geweldig plan en het gaat vast een succes worden. Veel plezier met alle voorbereidingen!

Stephanie said...
This comment has been removed by the author.
Stephanie Koster said...

spannend hoor! ben benieuwd!

Groetjes,

Stephanie